Konsultation

Vi tillhandahåller ett brett spektrum av kompetenser

Konsultation

Vi arbetar i alla olika former av verksamheter där önskemål om resultat finns. Alla objekt/projekt och utbildningar ges av mycket erfarna och seniora konsulter inom J A-Tech och dess nätverk.

Vi erbjuder nyckelkompetens inom följande områden

Ständiga förbättringar. Vi har under många år arbetat med Lean verktyg och ständiga förbättringar. Där vi har utarbetat egna metoder utifrån de lärdomar vi har haft med åren.

  • Införande av daglig rapportering och styrning
  • Förbättringsprocessen Fakta – Analys – Åtgärd – Säkerställ
  • Förstudier och analyser
  • Effektiviseringsmetoder: Värdeflödesanalyser, ABC-kalkylering
  • Ordning och reda, en enklare form av 5S. Egen metod som är lätt att implementera
  • SMED (Singel minute exchange of die), ställtidsprojekt som projektledare eller utbildning BOKA MÖTE eller ladda ner KOMPENDIET med våra detaljerade erbjudande

Förstudie och implementering

Vi erbjuder en förstudie för att komma fram till nuläget och önskat läge för att uppdragivaren ska få en så klar väg till en digitaliserad HR-process med kompetensportalen. Den kan även ligga till grund för en implementeringsplan utifrån vår hjälp eller egna resurser. Implementering förenklas genom vår hjälp av importer eller integration t.o.m. manuella inmatningar.

Vi kvalitetssäkrar hela processen med utbildningar och tydliga rutiner. Ni kommer garanterat i mål och vi kommer alltid stå vid er sida med support och uppdateringar. Ni lägger inte ner massor av egen tid av sådant som vi redan har standardiserat. Möjligheter till kundunika lösningar där vi tillsammans arbetar igenom förslag till färdig lösning. Tveka inte att kontakta oss och genom att BOKA MÖTE